Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/dropnlocal.com/xn--madmedglde-k6a.dk/wp-includes/kses.php on line 880
Mine Airbnb erfaringer - Mad med glæde

Mine Airbnb erfaringer

Jeg vælger at skrive om mine Airbnb erfaringer på min blog fordi friheden ved denne mulighed er så givende, at jeg bliver nødt til at dele det ud. Det gør jeg overfor alle mine venner og familie – så hvorfor ikke for jer.

Airbnb erfaringer

Mine Airbnb erfaringer i København

Udlejning på Airbnb har betydet mere ferietid, mere fritid og mere madlavning for mig. Og det er på trods af jeg er studerende og bor med min kæreste og søn.  Jeg har sat et link ind her, hvor du får penge for at tilmelde dig :-) (Jeg tjener også en smule når du bruger linket, så betragt det som en støtte til bloggen). Men lad mig slå fast, at jeg udelukkende skriver dette af lyst til at dele mine Airbnb erfaringer med alle.

Mine Airbnb bekymringer:

Til at starte med, var jeg bekymret for den første udlejning: Tanken om at andre rører ved mine ting, sover i min seng og laver mad i MIT køkken! Jeg som i forvejen er rengøringsnarkoman og på nogen områder perfektionist, skulle pludselig åbne mit hjem for komplet fremmede. Puha. Sideløbende med at læse om de skrækhistorier som ligger på nettet. Nogen går på at hele hjem har været brugt som bordeller. Andre på at hjem er ødelagt efter udlejning på Airbnb. Ikke behageligt at skulle tænke på når man udlejer på Airbnb. Men heldigvis kender jeg ingen og har heller ikke selv været udsat for noget.

Mine forbehold:

Jeg lavede derfor en regel fra start af. Kun accepter par eller enlige som rejser. Og KUN accepter dem som har minimum 1 god anmeldelse fra tidligere udlejer.

Derefter besluttede jeg mig for at tage i Jysk sengetøjslager og bruge 530 kr. på: 2 stk Naturdyne kr. 175rullemadras til kr. 100., 2 puder til 100 kr, og et sengetøjssæt til kr. 40.

Det sæt bruger jeg hver gang jeg lejer ud. Og det har jeg det godt med. Kan kun anbefales!

Har Airbnb en garanti for mig som vært:

Ja det har Airbnb. De giver en værtsgaranti på 6.000.000 DKK. Det lyder ikke af så lidt. Men pas på! Den dækker ikke simpelt tyveri fra dit hjem som kontanter, smykker og værdipapirer. Med min Airbnb erfaring og kendskab har jeg ikke hørt om nogen der har fået stjålet nogensinde. Men der er ingen grund til at friste nogen. Dobbelttjek med dine indboforsikring om hvordan du er dækket ved udlejning.

Mine bedste Airbnb erfaringer:

Jeg er ikke god til at tage billeder. På trods af at jeg ejer et spejlrefleks kamera. Jeg tager faktisk bedre billeder på min Iphone har jeg måtte erfare. Derfor fandt jeg heldigvis at Airbnb har en gratis fototjeneste. De kommer simpelthen ud og tager billeder for dig – gratis! Det er min klare fornemmelse at det har givet mig langt flere bookinger siden jeg fik nye billeder på min profil. OG det kostede intet!

airbnb fotos erfaring

Det er vigtigt med gode billeder på din Airbnb profil er min erfaring

Godt råd til dine billeder: Husk at indsæt billeder af dit lokalområde. Det giver et indtryk af kvarteret og transportmulighederne.

Mine anmeldelser:

Jeg elsker at få gode anmeldelser. Det er en tilfredsstillelse hver gang, og jeg går også langt for at levere det bedste til mine gæster. Det betaler sig! Jeg sørger for at købe lidt frugt og sødt til når de ankommer. En god beskrivelse af lokalområdet. Og en personlig velkomst når de kommer ved min dør.

hvis du vil være en bedre indtjenende airbnb vært erfaring

Blandt mine Airbnb erfaringer er favoritten at lave denne lokal guidebog. Men husk også at lav din egen i papirformat

Jeg anbefaler du udfylder Airbnb’s lokalguide. Men bevar stadig det personlige med din egen.

anmeldelser rigtig vigtige. anmeldelser erfaring airbnb

Mine anmeldelser fra 4 omtaler – vigtigt som Airbnb-vært

Når man sørger for at gøre det personligt, får man gode anmeldelser. Du skal bruge minimum 3 anmeldelser på din profil, før de viser sig under “resume”.

Er Airbnb ulovligt:

Nej, Airbnb er ikke ulovligt. I nogle forums kan du støde på den fejlagtige betragtning “Airbnb ulovligt”. Men det er vigtigt at hvis du bor til leje eller i andelsbolig, at du tjekker op med vedtægterne hvorvidt de ser Airbnb som ulovligt ifølge vedtægterne i deres forening. Det vil næppe stå direkte i vedtægterne om lige nøjagtigt Airbnb er ulovligt. Men det vil fremgå om du må fremleje midlertidigt og om hvorvidt dette kræver en godkendelse.

Jeg har fundet gode råd her:

Jeg har downloadet en gratis e-bog fra airbnbværter.dk. Den har skabeloner til velkomstguide og mail til gæsterne inden de ankommer. Udover det har den en meget grundig beskrivelse af den korrekte prissætning. Airbnbværter.dk opdaterer løbende deres E-bog om Airbnb.

Airbnb skat: Du skal betale skat af alt din indkomst på Airbnb.dk MEN heldigvis har du oftest et godt skattefradrag som både ejer og lejer af dit hjem. Jeg har fået gratis hjælp til min Airbnb skat via denne Facebook gruppe. Jeg kan også anbefale at søge vejledning om Airbnb skat her.

Bagageopbevaring. Jeg har dårlige erfaringer med at anbefale gæster at tage på hovedbanegården med deres bagage. Jeg får tit spørgsmålet enten inden de checker ind, eller når de vil checke ud. Derfor er spændt på at se hvad Dropnlocal.com kommer til at gøre for mine gæster. Dropnlocal.com opbevarer bagage for turister i lokalbutikker på timepris. Modsat eksempelvis hovedbanegården som tager betaling pr. døgn. Så jeg glæder mig til at se hvad de kan gøre for mine gæster.

Jeres input:

Jeg vil enormt gerne høre om jeres evt. erfaringer med Airbnb, gode som dårlige. Skriv det gerne i kommentarfeltet.

Lukket for kommentarer.