Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/dropnlocal.com/xn--madmedglde-k6a.dk/wp-includes/kses.php on line 880
Müslibar med chiafrø og mørk chokolade - Mad med glæde

Müslibar med chiafrø og mørk chokolade

  • Af Carina Reckeweg
  • 17 marts, 2015
  • Kommentarer lukket til Müslibar med chiafrø og mørk chokolade

Hjemmelavet müslibar er altid et hit også er det lækkert at have en lille snack hvis den lille sult melder sig om eftermiddagen. Disse müslibar er super nemme at lave og man kan egenlig bare bruge hvad med lige har af gryn, nødder og tørretfrugter.

müslibarDet skal/kan du bruge

1 dåse kondenseret mælk
To store håndfulde mandler
To håndfulde hørfrø
To håndfulde solsikkekerner
12 tørrede dadler
Rugflager/speltflager
Havregryn
100 gram helt mørk chokolade af god kvalitet

Sådan gør du

Hak mandlerne, solsikkekerner, hørfrø og dadlerne groft. Lun den kondenseret mælk i en gryde til den er “lillefingervarm”. Bland mælken med de hakket nødder, frø og tørret frugter.  Hæld efterfølgende havregryn og speltflager/rugflager i lidt efter lidt indtil at massen bliver hård at røre i. Hak chokoladen groft og vend det i massen. Hæld massen ud på en bradepande med bagepapir på og glat massen ud med en dejskraber. Bages ved 125 grader i 60 min. Når massen er færdigbagt tages den ud af ovnen og skæres ud i ønskede stykker og lægges på køl på en rist. Opbevar müslibarene i en lufttætbeholder iklædt bagepair.

//

Carina

Lukket for kommentarer.